Ljungbyhed Park

På Ljungbyhed Park finns över 100 fastigheter!
I parken finns lokaler som är anpassade för utbildning, kontor, lättare verkstad och lagerlokaler samt utrymmen för förvaring. Lokalerna kan hyras i befintligt skick eller eventuellt anpassas efter hyresgästens önskemål. Som hyresgäst på Ljungbyhed Park avtalar vi efter det behov du har. Vill du ha en paketlösning där allt ingår eller ta hand om det själv är upp till dig, vi ser till att du får det bra här hos oss.
kontakta oss länk klick till sidan kontakta oss
Ljungbyhed Park en plats att utvecklas på. Fastighetsbeståndet på Ljungbyhed Park präglas av den natursköna miljön som omger parken. Här finns förutom ett 40-tal redan etablerade företag ett utbildningsområde med flyg och sportinriktning vilket ger liv i omgivningen.

I Ljungbyhed Park 
som arbetsplats finns här alla möjligheter för god personalvård. Eftermiddagsfikan njuts i solen mitt i parken och miljön inspirerar till energistärkande promenader. För de som spelar golf ligger Ljungbyheds Golfservice AB inne i parken med en 18-hålsbana, drivingrange och stort träningsområde.

Kontakta oss >>>

Lediga lokaler

FLYG

 

är en tidigare militär flygplats i Ljungbyhed. Sedan F 5 Ljungbyhed avvecklades 1998 övergick det till ett civilt flygfält som nu drivs genom Ljungbyhed Park AB. Några av dess hyresgäster är: Trafikflyghögskolan (TFHS), Saab AB, Ljungbyheds Militärhistoriska Museum, Ljungbyheds Aeronautiska Sällskap samt en flygklubb. Flygfältet har haft fyra parallella rullbanor för start och landning. Två långa banor om cirka 2000 meter och två korta om cirka 800 m. Idag är kortbanorna stängda och endast 11RL/29RL används till flygverksamhet.

Läs hela inlägget »

Event

Då är Ljungbyhed Park det perfekta stället.
Vi kan erbjuda allt från golf, flygning, bilkörning på bana m.m.
MOM Event gör det perfekta eventet för er.

För mer info kontakta:
MOM Event
Läs hela inlägget »

 

LJUNGBYHED PARK
 
                     
HEM                      
OM PARKEN                           
Historia | PEAB AB                      
UTBUD I PARKEN                      
Flyg | Golf |  Museum | Motor | Utbildning                      
VI FINNS I PARKEN                      
Event                      
LEDIGA LOKALER                      
Objektvision                      
KONTAKT                      
                       
_____________________________________________________                      
Thulinvägen 5
264 51 Ljungbyhed